2015-12-23 09:46:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hangolódjon az ünnepre

Napi horoszkóp december 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyébe lépett: ez motiválttá teszi, és visszaadja a lendületét, ahogy telik az idő, úgy mennek egyre jobban a dolgok. A kedvese nagyon finoman reagál mindarra, amit ön mond vagy tesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygók arra figyelmeztetik, hogy jó lenne, ha kicsit összeszedné magát. Gondolja át, hogy az életének melyik pontjára kellene jobban koncentrálnia, és melyik terület az, amin változtatnia kellene!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha hatalmába kerítené a melankólia vagy a bátortalanság, ne féljen, hamar elmúlik ez az érzés! Ne engedje, hogy eluralkodjon az életén a pesszimizmus! Egy spontán találkozó a barátaival segít elterelni a gondolatait.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ez egy szerencsés nap lesz az ön számára. Tartsa nyitva a szemét és a fülét, legyen nyitott, ha mások közelednek önhöz. Itt az ideje annak is, hogy elgondolkodjon a jövőjéről: mit akar még elérni, milyen élményeket szeretne, mi az, ami igazán fontos az ön számára.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében áll, és pontosabbá teszi a megérzéseit – ez még nagyon jól jöhet a karácsony előtti utolsó munkanapján, mert előnyhöz juttathatja, ha átlát bizonyos helyzeteket. Az estét töltse az ünnepre való ráhangolódás jegyében!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, és valósággal szárnyakat ad önnek: bizakodása és optimizmusa minden problémát távol tart. Gyűjtsön erőt a holnapi nap feladataihoz!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, de a Mars maradt a Mérleg jegyében, ezért úgy érezheti, hogy már nem bírja tovább, ráadásul az utolsó munkanapon még a náthát is elkaphatja. Fogyasszon sok vitamint, alaposan mosson kezet, és időben feküdjön le aludni, nehogy betegen kelljen töltenie az ünnepet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma teljesen váratlanul új lehetőségek adódnak: ragadja meg őket! Használja ki a lazább munkanapot, és idegeskedés helyett tervezze meg a jövőjét!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai lesz a hét legkritikusabb napja: hajlamos lesz átgondolatlan döntéseket hozni, sértő megjegyzéseket tenni, hibákat elkövetni. Nagyon gondolja meg minden szavát! A legjobb lenne, ha ezt a napot kivenné szabadságnak...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll, esélyeket és újdonságokat ad önnek. Ma szerencsés véletlenek játszanak össze, így életének legnagyobb húzását hajthatja végre, úgy is mondhatnánk, hogy ön lesz a szerencse fia!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll, és csodálatos lehetőséget ad arra, hogy összeszedje magát lelkileg, és elgondolkodjon néhány változtatáson. Bár karácsony előtt nagy a csábítás, hagyja a nassolást holnapra!

Halak: II. 19. - III. 20.
Az élete ma pozitív fordulatot vehet, vagy valamilyen jó hírt kaphat. Örömében az egész világot át tudná ölelni. Ez egy csodálatos nap lesz, ami nagyszerű meglepetéseket kínál önnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: